Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2010 20:06 - Десет белега на днешната “кифла“
Автор: ultracs Категория: Забавление   
Прочетен: 8371 Коментари: 7 Гласове:
4

Последна промяна: 19.07.2010 20:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въведение:
“Кифлите” варират от млади девойки, до зрели жени, които основно се различават по провокативният/кичовски, клонящ към курвенски стил на обличане.

Ето някой от основните белези на една „кифла”:

1. Грим: „Кифлите” обикновено употребяват огромно количество грим на ден. Това често води до такива невероятни зрителни измами, че и до ден днешен много хора остават изключително изненадани, ако видят някоя представителка на този вид социално животно без грим.

Внимание! Много хора биват доживотно травматизирани след като видят натурална кифла!

2. Тоалет: Тоалетът е основно оскъден, често пъти и отсъстващ. Дрехите им варират между такива от магазина по левче и скъпи маркови дрехи. Комбинациите често пъти са фрапиращи. Стараят се най-вече да привличат внимание, дори и да изглеждат като карикатури или магистрални труженички.

3. Основен белег в по-голяма част от кифлите е СИЛИКОНЪТ и различните видове филъри. Често, въпросният им бива подарен от спонсора, като вид възнаграждение за ...услугите им. 

В последно време в България се наблюдава тенденцията, родителите сами да купуват силикон на кифленските си отрочета, като вид есктра аксесоар към балния им тоалет. 

Скъпи „Кифли”, както евентуално подозирате, нищо сложено ви чрез хирургическа намеса не е чак толкова хубаво. Ще си спестя да ви изреждам защо силикона е толкова вреден, защото не смятам, че вие ще възприемете каквото и да било по тази тема.

4. В повече случай, кифлите предпочитат да се щракат сами на самоснимачка. Ако в кадър влиза светкавицата от телефона или камерата им това носи бонус точки. За тези снимки важна роля има мръсното огледало, което играе ролята на естествен фотошоп и прикрива неприятни детайли като цирей (още наричани от кифлите - пъпки или белези) акне или мръсна кожа. Присъствието на огромни слънчеви очила, тип „Муха“, също носят бонус точкки.

До ден днешен се спори по темата защо кифлите се снимат на самоснимачка. Видни интернет философи наскоро се обединиха около мнението, че най-вероятно просто на кифлите им е неудобно да бъдат снимани по долно бельо от чужди хора. Това доведе до нова засилена дискусия на темата “След като това ги притеснява, защо след това качват снимките си в интернет пространството така, че всички да ги гледат?“. То този въпрос още не е достигнато до единодушие.

5. „Кифлите” обожават да се грижат за външният си вид. Често пъти това води до нелепи странични ефекти, като например оранжево оцветяване на кожата им. 

Приятелски съвет от мен – солариумите водят до РАК. Ракът е болестно състояние, което води до СМЪРТ. Така, че опитайте се да ограничите до слънцето и ви гарантирам, че така ще удължите срока на вървежността си с поне 10 години, а повярвайте ми, имайки предвид стила ви на живот, това за вас ще е особено важно!

6. Показателен белег на кифлите е да се снимат на 90 процента от снимките си с така наречената муцунка “кокоши гъз“. 

7. Кифлите обикновено притежават изключително „буйна” коса. За съжаление често пъти се касае за не дотам толкова тяхна собствена коса, ами за така наречените екстеншъни/удължения. Въпросните варират от 100 до над 1500лв, в зависимост от спонсора. 

Скъпи кифли, тук е важно да допълня, че при избора ви на екстеншъни трябва да се внимава, те да са един и същи цвят. Русият и кестенявият цвят НЕ са един и същи цвят и даже дори НЕ са сходни. Запишете си го някъде!

8. Всяка самоуважаваща се кифла (а в повечето случай кифлите дълбоко се самоуважават подари липсата на други хора, които да ги уважават), има поне една кенефна снимка. На въпросната снимка, кифлите са облечени изключително оскъдно с гащи или най малкото сутиен. За съжаление в кадър, често попадат и тоалетни чинии и много пъти нормалните хора наблюдаващи подобна снимка си задават въпроса „Кой кенеф да гледам?“, така че, скъпи кифли, моля ви опитвайте се най малкото да ни спестявате кенефите си. На кратко – въобще не се снимайте в тоалетната/банята.

9. Друг обичан кадър сред кифлите е снимки клонящи от софт до хард порно. На тези, често нищо не остава скрито, което пък доста пъти е добре дошло за някой индивиди от мъжки пол, които спокойно могат да мастурбират на въпросните снимки.

Скъпи кифли, моля ви, опитайте се да си покривате възпроизводителния орган, гърдите и задните части докато се снимате. Така дори има по голяма вероятност да си намерите по-лесно спонсор, защото вие все пак не сте телевизор в “Технополис“ и не всичко трябва да ви бъде видяно, че да знае човек за какво си плаща!

10. Кифлите обожават да им се правят комплименти и не понасят критика под никаква форма. Често пъти, ако кифла бъде критикувана в интернет тя навлиза в следната схема:

Като начало обявява колко е велика и красива и как другите нищо не разбират и са грозни, тъпи, комплексирани и най-важното й завиждат. После, ако се налага довежда и още няколко познати нейни други кифли, които да я защитят (научно е доказано, че няколко мозъчни клетки мислят по-добре от една). Въпреки цялата си защита кифлите обикновено не могат да изтъкнат никакви силни аргументи в тяхна полза и като финал започват да напускат темата по няколко пъти и да използват каруцарски псувни.



Тагове:   “кифла,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. karambol5 - Хахахахаххахахааххахахахаха...
19.07.2010 20:22
Хахахахаххахахааххахахахахаххаххахахахааххахаххахахахах
Търкалям се от смях :))))) Имам една-две такива кифленски снимки под ръка :))))
Изпратени ми с цел самореклама :)))))))))))))
ПОздрав за вселяшкото писание :))))))
цитирай
2. goldensoul - :(
20.07.2010 17:12
Боже, колко кифли има по този свят ... боже ... Трагикомична ситуация... Иначе бравоз за публикацията :)
цитирай
3. анонимен - Кроасан :)
24.07.2010 20:07
Но кифлите стават за ядене, дори старички, а комплексар/к/ите- и млади, и стари, само агресия разпространяват...
"Който сее вятър, жъне буря!"
цитирай
4. анонимен - Но кифлите стават за ядене, дори ...
30.07.2010 14:47
анонимен написа:
Но кифлите стават за ядене, дори старички, а комплексар/к/ите- и млади, и стари, само агресия разпространяват...
"Който сее вятър, жъне буря!"


Кифлите само така се успокояват, че не са толкова зле, а всеки, който не си пада по млади или стари и увяхнали кифли, му казват, че е комплексар, само защото не харесва такива парцалеси. Много са "оригинални" всичките и хич "не им пука за чуждото мнение", за това не могат да носят на критика хахах.
цитирай
5. анонимен - Freya
18.09.2010 10:47
анонимен написа:

Кифлите само така се успокояват, че не са толкова зле, а всеки, който не си пада по млади или стари и увяхнали кифли, му казват, че е комплексар, само защото не харесва такива парцалеси. Много са "оригинални" всичките и хич "не им пука за чуждото мнение", за това не могат да носят на критика хахах.

Да, а така- на тях хич"не им пука за чуждото мнение", но пък какво се случва когато изкажеш такова по техен адрес...знаете...Ужас, с колко такива съм се сблъсквала и за жалост продължавам и ЩЕ продължавам...жалко но за мен, най-вече е това, защото на мен за тях не ми пука, просто могат...нека не оскверняваме Българския език и да го кажа така: They can go fuck themselfs!!!
цитирай
6. анонимен - 6566
01.05.2012 03:48
45655
цитирай
7. анонимен - Много точно описание на "К...
07.08.2012 21:16
Много точно описание на "Кифлите". Сама се смях докато го четох. Браво!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ultracs
Категория: Лични дневници
Прочетен: 34489
Постинги: 12
Коментари: 65
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930